Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Billig Magasinering Stockholm

Om du behöver magasinering i Stockholmsområdet kan vi erbjuda dig en bra lösning.

Vi ser till att ditt magasinerade gods håller sig torrt och varmt året runt för att förhindra skador och slitage. Samtidigt får du undan sådant som tar plats hemma hos dig – och du kan sova tryggt i vetskapen om att de är inlåsta på ett säkert ställe utan åtkomst för obehöriga. Våra magasin skyddar dina ägodelar från all yttre påverkan för att du ska vara så nöjd med servicen som möjligt.

Våra magasin ligger belägna i Norra Stockholm, Kungsängen, Brunna, samt i Strängnäs, ungefär 7 mil utanför Stockholm. Våra priser i Stockholm är slagkraftiga, sen har vi ännu lägre priser i Strängnäs.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2Vi är så säkra på att vi är billigast i branschen att vi ger dig en garanti som innebär att vi matchar alla pris som ligger lägre än vårt. Dessutom ger vi dig ytterligare 5 % rabatt om du lyckas hitta en konkurrent med lägre priser. På så sätt slipper du oroa dig för att du betalar överpris för förråd och magasinering Stockholm samtidigt som du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar.
Ett bra förråd är torrt, varmt och säkert. Vi uppfyller alla krav på magasinering av hög kvalitet, vilket betyder att du kan lagra vad du vill här. Böcker, möbler, kläder – vi garanterar att de inte slits av fukt eller kyla. Du kan när som helst besöka ditt magasin och lägga dit mer saker eller ta hem något som du behöver. Med en egen nyckel har du smidig tillgång till förrådet.