Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Billiga förråd

När du hyr ett förrådsutrymme för att förvara dina saker är priset normalt en viktig faktor. En utgift som tillkommer utöver boende- och levnadskostnader är en tung börda för många hushåll. Det gäller särskilt dig som bor i Stockholm och redan vet vad det innebär att behöva betala dyrt för varje kvadratmeter.

Vi på Stockholm-magasinering.se har löst problemet genom att erbjuda förråd och magasinering i Norra Stockholm till bra priser, samt i Strängnäs. Det ger oss möjlighet att erbjuda betydligt lägre priser än våra konkurrenter som erbjuder magasinering centralt i Stockholm, samtidigt som vi behåller en god tillgänglighet för dig som kund.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2Ett vanligt problem vid uthyrning av förråd är att du tvingas betala för mer än vad du använder. Om du hyr magasinering som inte är anpassat efter dina behov är risken stor att en del av förvaringsutrymmet förblir outnyttjat. Det är en onödig utgift som kan vara förödande för en redan ansträngd hushållsekonomi. I vårt system väljer du själv mellan ett stort urval av olika förrådsstorlekar för att du aldrig ska behöva betala för tomma förrådsgolv.

Vi har en enkel prissättning som gör det lätt att räkna ut vad du får betala i månadshyra. Eftersom du betalar per kvadratmeter är priset proportionerligt till storleken – oavsett om du hyr ett litet rum eller en större lokal. Vårt minsta förråd är bara en kvadratmeter stort och passar dig med några enstaka saker som behöver förvaras. För dig som har större krav på storlek har vi förråd på 24 kvadratmeter och ännu större.

När du hyr ett förråd av oss får du en kodbricka som ger dig tillgång till ditt förråd när du vill. Det innebär att vi slipper ha personal på plats som hjälper dig med in- och utcheckning. Det är ett skäl till att vi kan hålla kostnaderna nere och erbjuda dig låga priser. Dessutom underlättar det livet för dig som kund eftersom du själv styr besöken till ditt förråd.