Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Billigt förråd Stockholm

Att betala dyrt för ett förråd är en tråkig utgift i månadsbudgeten. Om du bor i Stockholm är sannolikheten hög att du redan har en hög bostadsavgift för amortering eller hyra. Då kan det vara skönt att veta att ditt förråd är så billigt som möjligt. Vi ser till att du aldrig betalar överpris bara för magasinering av dina saker. Våra avgifter är tillräckligt låga för att alla ska kunna ha råd med att förvara sina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt.

Eftersom vi verkligen menar det när vi säger att vi vill vara billigast i branschen har vi tagit fram en prisgaranti för alla våra kunder. Om du hittar en konkurrent som är billigare än oss matchar vi priset och ger dig 5 % rabatt. Alltför många oseriösa aktörer väljer att lova mycket men håller desto mindre. Hos oss på Stockholm-magasinering.se kan du alltid vara säker på att få valuta för pengarna.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2Våra förråd ligger i Norra Stockholm i Kungsängen, samt i Strängnäs, 50 minuters bilväg från Stockholm. Det ger oss möjligheten att erbjuda en service som normalt kostar många gånger mer i större städer. Hos oss får du själv välja mellan flera olika storlekar på ditt förråd för att kunna hitta din egen lösning. Det innebär att du slipper betala för mer än du faktiskt planerar att använda. Eftersom vi ligger lågt i pris behöver du inte heller pressa in för mycket på liten yta och riskera att skada dina prylar.

Magasinering Stockholm kan vara onödigt dyrt. Vårt mål är att den som vill magasinera sina saker till ett lägre pris ska kunna göra det utan att behöva åka till en annan del av landet. När du som bor i Stockholm magasinerar dina saker i våra förråd är det aldrig mer än en timme bort – och du har tillgång till det när du vill.