Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Hyra förråd Stockholm

Om du vill hyra magasinering Stockholm får du normalt vara beredd på att hosta upp en rejäl hyra för sparsamma lokaler. Bara några kvadratmeter av lagerutrymme kan kosta tusentals kronor i månaden. Det är en utgift som vanliga människor inte har råd med. Därför har vi på Stockholm-magasinering.se sett till att erbjuda en service av samma klass – men till ett lägre pris. Våra lokaler ligger i Norra Stockholm i Kungsängen, samt i Strängnäs, strax under en timmes bilväg utanför Stockholm, dit du snabbt kan ta dig med bil eller kollektivtrafik.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2I Stockholm råder det brist på yta när det gäller både bostad och förråd. Varje kvadratmeter är eftertraktad och priserna trissas upp. Om du vill ha en plats att lagra dina saker på kan det vara en frustrerande upplevelse. Med vår lösning behöver du inte sälja eller slänga dina prylar för att du saknar någonstans att ställa dem. Vi ser till att de lagras varmt och tryggt tills du behöver dem nästa gång.

Oavsett om du bara har ett par kartonger eller ett helt bohag som behöver förvaras har vi ett förråd som passar dina behov. Våra lokaler för magasinering är indelade efter storlek. Det betyder att du som endast behöver ett par kvadratmeters yta kan få tillgång till det medan du som måste ha större utrymme får vad du eftersöker. Prissättningen sker per kvadratmeter för att du aldrig ska behöva betala för mer än vad du behöver och vi har förråd i alla möjliga storlekar – från litet till stort.

Vi vet att våra kunder inte bara efterfrågar kvalitet på magasinering utan också tillgänglighet. Därför ger vi dig möjligheten att komma in i förrådet dagligen med en egen kodbricka. Du slipper ringa och arrangera ett möte för att komma åt dina ägodelar. Istället tar du dig enkelt in i förrådet på egen hand och sköter dina ärenden ifred.