Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Lager Stockholm

För boende i Stockholm kan lagerutrymme vara en bristvara. Med dyra kvadratmeterpriser är risken stor att notan springer iväg om du behöver plats för att förvara dina saker. Vi på Stockholm-magasinering.se har tagit fram en lösning som gör att du får tillgång till så mycket utrymme du behöver – utan att behöva betala överpriser. I våra lokaler finns det gott om plats för allt du behöver förvara och du har god tillgång till ditt förråd med en egen nyckel.

Om du har tillgång till bil kör du enkelt till våra lokaler i Norra Stockholm, Kungsängen, Brunna eller till våra lokaler i Strängnäs på under en timme från Stockholm. Våra priser i Stockholm är låga, men ännu lägre i Strängnäs. Om du ändå lyckas hitta en konkurrent som är billigare än oss matchar vi deras pris. Dessutom ger vi dig 5 % rabatt på månadshyran. Det gör att vi med säkerhet kan säga att vi är billigast på magasinering Stockholm med omnejd.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2I våra förråd löper dina tillhörigheter aldrig någon risk för att förstöras eller slitas i onödan. Eftersom vi har varma och torra lokaler med hög säkerhet kan du vila tryggt i förvissningen om att dina saker är i goda händer. Om du behöver titta till dina tillhörigheter är det bara att besöka vårt lager närhelst du önskar. Vi har förråd i alla storleksklasser – från ett par kvadratmeter till större lokaler – för att kunna tillfredsställa våra kunders alla behov av förvaring.

När du hyr ett förråd av oss skriver vi kontrakt via telefon och mail. Därefter skickar vi ut nyckeln i ett brev till din adress – och du har omedelbart tillgång till förrådet. Du slipper krånglig administration och kan direkt flytta dina saker till förrådet. Du betalar sedan en månadsavgift för magasinering som löper så länge som du själv vill.