Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Magasinering Stockholm?

Letar du efter billig magasinering i Stockholm? Hos oss hittar du både små och stora förråd att hyra till riktigt bra priser. Våra förråd ligger i Norra Stockholm, Strängnäs och Eskilstuna, endast 8 respektive 11 mil från Stockholm, och är betydligt billigare än våra konkurrenters.

Små och stora förråd
Oavsett om du är ute efter att hyra ett mindre eller större förråd hittar du det hos oss. Vi erbjuder uppvärmda förråd i storlekarna 1, 3, 6, 9, 11, 16, 18 och 24m2 samt ännu större om så önskas. För att enklast få reda på vilka storlekar som finns tillgängliga just nu kan du kontakta oss så matchar vi dig med ett förråd i lämplig storlek. När du hyr ett förråd hos oss har du tillgång till det varje dag mellan 06.00-22.00. Du kan med andra ord lämna eller hämta dina saker under större delen av dagen.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2Förmånliga priser
Att hyra magasinering är något som vi anser att alla ska ha möjlighet att göra. Bor du i Stockholm med omnejd kan det dock vara svårt att hitta ett billigare alternativ på grund av den stora efterfrågan. Därför är vi extra måna om att erbjuda våra förråd till förmånliga priser. Hos oss betalar du endast 90 kr per m2. Dessutom har vi en prisgaranti som gäller alla våra kunder, oavsett storlek på förråd. Denna garanti innebär att vi matchar och sänker priset med 5 % om du skulle hitta ett billigare alternativ hos någon av våra konkurrenter. På så sätt kan du hos oss alltid vara säker på att du erbjuds de bästa priserna på marknaden.

Tryggt och enkelt
Hos oss är det tryggt och enkelt att hyra magasinering. Allt du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig att få tag på ett förråd där du säkert kan förvara dina ägodelar. För att komma i kontakt med oss kan du antingen ringa numret som du hittar uppe i menyn eller fylla i kontaktformuläret nedan. Vi ser fram emot att höra av dig!