Billig Magasinering i närheten av Stockholm? Förråd/lager i Stockholm

Billig Magasinering Stockholm, dvs hyra förråd i stockholm gör ni billigast via oss

Self storage Stockholm

Self storage är en engelsk term för förvaring med större valmöjligheter. Vi står för garanterat säkra lokaler – du sköter resten. Det betyder att du har en egen nyckel i form av en kodbricka som ger dig ökad tillgång till ditt förråd. Det är också du som sköter in- och utflyttning av saker. Fördelen är att vi på så sätt kan ge dig ett riktigt lågt pris på magasinering Stockholm – samtidigt som du får en ökad flexibilitet.

Vi på Stockholm-magasinering.se erbjuder self storage i norra Stockholm i Kungsängen. Samt i Strängnäs, sju mil utanför Stockholm. Vi vill visa att du inte behöver förvara dina prylar i Stockholms innerstad för att ha snabb tillgång till dem. Istället medför det bara onödiga kostnader som du kan undvika hos oss. Vi kan hålla priserna nere på magasinering tack vare den effektiva self storage-modellen och våra lokaler en bit utanför Stockholm.


1-3 m24-6 m27-9 m210-12 m2>12 m2Som kund hos oss behöver du aldrig oroa dig för att vi kompromissar med säkerheten. Vi har dygnet runt-övervakning och trygga lokaler som gör att dina saker är säkra bakom lås och bom. Det är bara du som har nyckel till ditt eget förråd och inga obehöriga har tillträde till platsen. Det gör att dina saker är precis lika säkra som i ditt eget hem.

Magasinering är inte bara fördelaktigt av säkerhetsskäl. Det är också ett smart sätt att frigöra utrymme i ditt eget hem. Om du har saker som du inte vill slänga bort men som saknar funktion i ditt liv just nu kan du välja att magasinera dem i våra torra och varma förråd. Då slipper de ta upp värdefull boyta i hemmet som du kan utnyttja på ett bättre sätt. När du sedan behöver dina saker igen är de bara en knapp timmes bilväg bort – och de är i precis samma skick som när du lämnade dem.